Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Polikliniek Mammacare

Polikliniek voor borstkanker

Gepubliceerd op: 12 november 2021

Op de mammacare-polikliniek willen wij patiënten met een verdachte afwijking in de borst zo snel mogelijk zekerheid verschaffen over de aard van de aandoening.

Kenniscentrum Borstkanker

Het Kenniscentrum Borstkanker van het Slingeland Ziekenhuis biedt uitgebreide informatie voor onze patiënten over de ziekte, onderzoeken en behandelingen. 

Afspraak

Als uw huisarts u heeft verwezen naar de mammapoli in het ziekenhuis, geeft hij of zij uw gegevens aan de polikliniek door. We plannen uw eerste afspraak dan ook zo snel mogelijk in, vrijwel altijd binnen 2 werkdagen en zal de mammacareverpleegkundige u bellen.

Eerste bezoek

U komt tijdens het eerste bezoek aan de polikliniek bij de mammacare-verpleegkundige. We starten direct met de nodige onderzoeken en geven de uitslag meestal nog dezelfde dag. 

Het is raadzaam dat u iemand meeneemt die u bij kan staan tijdens uw bezoek aan de mammacare-polikliniek. De mammacare-verpleegkundige zal u volledig inlichten over de gang van zaken in het ziekenhuis. Als u zelf vragen heeft kunt u ze gerust aan haar stellen.

In het Slingeland Ziekenhuis werken verschillende professionals nauw met elkaar samen om er voor te zorgen dat de patiënt een goede begeleiding krijgt gedurende het hele zorgtraject.

Bereikbaarheid

De mammacare-verpleegkundige en de chirurgen zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via het secretariaat Chirurgie op telefoonnummer (0314) 32 99 88.
U kunt ook contact opnemen via mammacare@slingeland.nl

Voor problemen met de wond neemt u contact op met de huisarts. 

Locatie

Polikliniek Mammacare: souterrain (-1) Route 12.

Meenemen

ls u naar het ziekenhuis komt voor uw afspraak:

Laatst bijgewerkt op: 12 november 2021

Direct naar

De LUCAS3 wordt op een reanimatiepop gedemonstreerd
Aanschaf LUCAS3 voor reanimaties