Slingeland Ziekenhuis

Swim to fight cancer Achterhoek


Gepubliceerd op : 29-07-2021
Laatst bijgewerkt op: 06-08-2021

Op 12 september vindt Swim to fight cancer Achterhoek plaats in Braamt. Een zwemevenement waarbij de deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de oncologische afdelingen van het Slingeland ziekenhuis.

Medewerkers van het ziekenhuis zijn nauw betrokken bij dit evenement. Zo zit chirurg Koen Reijnders in de organisatie en zetten de afdelingen Chirurgie en N2 zich in door mee te doen als team aan dit evenement. Zij gaan op 12 september 1 of 2 km zwemmen in het Stroombroek in Braamt.

Koppelbed
Met een deel van het geld dat het ziekenhuis ontvangt wil afdeling N2 een koppelbed realiseren voor de patiënten. Een koppelbed is een bed met een speciaal koppelmatras dat naadloos aansluit op een ziekenhuisbed. Zo wordt er een volwaardig tweepersoons hoog-laagbed gecreëerd. Waardevol voor onze patiënten zodat ze écht samen met hun naaste kunnen zijn op momenten die er toe doen.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit bijzondere evenement en hoe u kunt helpen:  https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-achterhoek

Deel deze pagina: