Slingeland Ziekenhuis

Ideeën over nieuwbouw Slingeland Ziekenhuis

Deel het met ons

Gepubliceerd op : 23-03-2016
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

Heeft u wensen en ideeën voor de nieuwbouw van het Slingeland Ziekenhuis? Deelt u deze dan met ons. U kunt dit doen via een speciaal formulier op www.nieuwbouw.slingeland.nl. Uw reactie wordt gebruikt als inspiratiebron om de plannen voor het nieuwe ziekenhuis verder vorm te geven. Samen komen we tot een beter ziekenhuis.

Al duurt het nog even voordat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden, de voorbereidingen voor de nieuwbouw van het Slingeland Ziekenhuis zijn in volle gang. Het jaar 2016 staat in het teken van de ontwerpfase.

Waar moet nieuwe ziekenhuis aan voldoen

In de ontwerpfase werken medewerkers en medisch specialisten plannen uit hoe er in de toekomst gewerkt gaat worden en waar het nieuwe gebouw aan moet voldoen. Hoe kan het verblijf voor patiënten en bezoekers zo aangenaam mogelijk worden gemaakt? En hoe kunnen medewerkers prettig en veilig werken? Over elk onderdeel van het ziekenhuis moet nagedacht worden en een zogenaamd programma van eisen worden opgesteld. Het programma van eisen is ook het uitgangspunt voor de architect; daar moet het nieuwe gebouw minimaal aan voldoen.

Bij het maken van plannen wordt rekening gehouden met nieuwe ontwikkelingen en de toepassing van nieuwe technologieën, zoals beeldbellen (vergelijkbaar met Skypen) tussen arts en patiënt.

Wat zijn uw wensen & ideeën

De Cliëntenraad van het Slingeland Ziekenhuis is nauw betrokken bij het vormgeven van plannen voor het nieuwe ziekenhuis. Zij behartigen de belangen van patiënten. Natuurlijk horen we ook graag rechtstreeks van u wat uw wensen en ideeën zijn voor het nieuwe ziekenhuis. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit te delen met ons. Dit kunt u doen door het formulier over nieuwbouw in te vullen op www.nieuwbouw.slingeland.nl.


Deel deze pagina: