Slingeland Ziekenhuis

Nieuwe kenniscentra borstkanker en longkanker


Gepubliceerd op : 17-04-2015
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

Er zijn twee nieuwe oncologische kenniscentra toegevoegd aan de websites van het Slingeland Ziekenhuis: borstkanker en longkanker.
Er zijn nu 12 kenniscentra ontwikkeld waarvan, samen met het kenniscentrum darmkanker, drie kenniscentra gewijd zijn aan veel voorkomende oncologische ziekten.
In de kenniscentra vindt u uitgebreide informatie over de ziekte, onderzoeken, behandelingsmogelijkheden en de zorgverleners.

De artsen en andere betrokken professionals hebben meegeschreven aan de teksten in de kenniscentra en gezorgd voor betrouwbare informatie die op een duidelijke en vooral begrijpelijke manier beschreven is. 
We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen:
Het Slingeland Ziekenhuis ontwikkelt kenniscentra vanuit de gedachte een 'Glazen Ziekenhuis' te willen zijn. Kennisdeling, openheid en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten binnen het ziekenhuisbeleid. Het Slingeland Ziekenhuis wil zo laten zien dat zij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door kennis van onze professionals online beschikbaar te stellen, voorzien we patiënten van toegankelijke, begrijpelijke informatie.

   


Deel deze pagina: