Slingeland Ziekenhuis

Slingeland heeft een contract met Menzis voor 2016


Gepubliceerd op : 20-11-2015
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

Het Slingeland Ziekenhuis en Menzis hebben een contract gesloten voor de zorg in 2016. Verzekerden van Menzis kunnen ook volgend jaar weer terecht voor medisch specialistische zorg in ons ziekenhuis.

Goede zorg verzekerd

Elk jaar maken Menzis en het Slingeland Ziekenhuis afspraken over de zorg die het ziekenhuis aan verzekerden van Menzis levert. Menzis verzekerden ontvangen ook in 2016 een volwaardig zorgaanbod, dichtbij huis in een gastvrije omgeving met deskundige en betrokken medewerkers.
Menzis voorzitter Ruben Wenselaar is blij met de gemaakte afspraak, die geldt voor alle polissen. “De Achterhoek is voor Menzis een belangrijke regio. Met de afspraak die we gemaakt hebben met het Slingeland Ziekenhuis zorgen we voor kwalitatief goede zorg in deze regio”.
Bestuursvoorzitter van het Slingeland Ziekenhuis Chrit van Ewijk sluit zich hierbij  aan: “Ik ben tevreden met de uitkomst. Veel van onze patiënten zijn verzekerd bij Menzis. Met deze afspraak kunnen zij ook in 2016 weer rekenen op uitstekende zorg van het Slingeland ziekenhuis. Menzis denkt de komende maanden actief mee over de  visie op de ontwikkeling van de gezondheidszorg in de Achterhoek.”

Meerjaren afspraken

Menzis en het Slingeland Ziekenhuis voelen zich samen verantwoordelijk voor de toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit van ziekenhuiszorg. Uitgangspunt hierbij is: de juiste zorg op de juiste plek. Voor nu en de toekomst. Om dit uit te voeren willen de partners op korte termijn meerjaren afspraken met elkaar maken. 

Regio

De verzekerden van Menzis kunnen nu in alle ziekenhuizen in de Achterhoek terecht.

Deel deze pagina: