Oogarts

0,7 à 0,8 fte

Ben jij een enthousiaste allround oogarts met passie voor je vak? Dan zoeken we jou. Door het vertrek van onze collega zijn wij als vakgroep oogheelkunde van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem – onderdeel van Santiz - op zoek naar een oogarts voor circa 0,75 fte.

Waar ga je werken?

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘een vitale Achterhoek’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag samen inzetten voor positieve gezondheid en zorg met menselijke maat. Santiz beschikt over ruim 500 bedden, er werken ruim 2000 fte medewerkers en bijna 170 fte medisch specialisten. In 2019 is de fusie tussen beide MSB’s tot één MSC Achterhoek afgerond, een coöperatief met ca. 220 leden.
Het Slingeland Ziekenhuis is in 2016 voor de tweede keer het ‘Meest Gastvrije Ziekenhuis van Nederland’ geworden. Bij de NIAZ kreeg het ziekenhuis recent het predicaat ‘Best Practice ziekenhuis’. Het is een middelgroot regionaal ziekenhuis met ongeveer 1600 medewerkers en ruim 300 bedden. Het ziekenhuis is financieel gezond en heeft als doel om een zo breed en compleet mogelijk palet aan zorg te bieden aan de inwoners van de Achterhoek. Ook is het ziekenhuis volop bezig met de planning van de bouw van een nieuw en modern ziekenhuis.

De vakgroep

 • De vakgroep bestaat uit vier allround oogartsen met als aandachtsgebieden cataractchirurgie en premium IOL’s, medische retina en strabismuschirurgie. Door het vertrek van een van de oogartsen ontstaat de vacature voor 0,7 à 0.8 fte.
 • De vakgroep maakt deel uit van het MSC Achterhoek. Er wordt een in- en uitverdienregeling gehanteerd.

Onze praktijk 

 • We hechten veel waarde aan een plezierig werkklimaat. 
 • Alle spreekuren worden volledig ondersteund door TOA’s, en geflankeerd door optometrie en orthoptie. Verder leiden wij een physician assistent i.o. op en is een physician assistent werkzaam voor de IVI’s.
 • Onze praktijk is prima geoutilleerd qua diagnostische mogelijkheden.
 • Er zijn uitstekende operatievoorzieningen.
 • Er is een goede verstandhouding met de huisartsen. 
 • Wij staan voor zorgvuldige, deskundige en betrokken oogheelkundige zorg.

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt binnen een heel betrokken team van medewerkers.
 • Een aantrekkelijke en uitdagende functie als lid van de vakgroep oogheelkunde, die deel uitmaakt van het MSC Achterhoek. Het MSC biedt een plezierige, transparante werkomgeving.
 • Goede communicatie op de werkvloer en tussen de vakgroepen. 
 • Het Slingeland Ziekenhuis is een zeer gewaardeerd gastvrij ziekenhuis, met verschillende samenwerkingsverbanden in de regio.
 • De vergevorderde plannen voor nieuwbouw bieden interessante innovatiemogelijkheden.
 • Doetinchem ligt aan de A18, in de schitterende Achterhoek met een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.  

Wat vragen wij van jou?

 • Wij zoeken een enthousiaste allround oogarts voor circa 0,75 fte.
 • Als je ervaring of aspiraties hebt in een aandachtsgebied, en zeker ook in managementactiviteiten, dan zien we dat als een sterk pluspunt.
 • Uiteraard nodigen wij assistenten-in-opleiding, die hun opleiding tot oogarts in 2020 afronden, ook uit om te reageren.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat oogheelkunde (0314-32 96 14) of mailen naar oogartsen@slingeland.nl.
 
We nodigen je tevens van harte uit om een dag mee te kijken bij ons in Doetinchem. 

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar oogartsen@slingeland.nl
 Reageren op 'Oogarts'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: