Slingeland Ziekenhuis

Ook na 25 september mondneusmasker en anderhalve meter afstand in Slingeland


Gepubliceerd op : 23-09-2021
Laatst bijgewerkt op: 20-10-2021

Vanaf zaterdag 25 september versoepelt Nederland weer een aantal coronamaatregelen. Het Slingeland Ziekenhuis heeft echter besloten nauwelijks iets te veranderen aan de huidige maatregelen die van kracht zijn in het ziekenhuis.

Zo blijft het voor patiënten, bezoekers en medewerkers verplicht om een chirurgisch mondneusmasker te dragen in het ziekenhuis. Ook blijft de 1,5-meterregel zoveel mogelijk van kracht. Daar waar het kan, houdt men nog steeds 1,5 meter afstand tot een ander.

Alleen in de wachtruimte van de polikliniek is het niet altijd haalbaar om 1,5 meter afstand te houden. Daar kan het voorkomen dat patiënten dichter op elkaar zitten als het druk is in de wachtruimte. Omdat iedereen een chirurgisch mondneusmasker draagt, kan dat veilig.
 
We vinden het belangrijk dat onze kwetsbare patiënten veilig naar het ziekenhuis kunnen komen. Daarom kiezen we ervoor de maatregelen in het ziekenhuis nog niet verder te versoepelen.

Bloedafnamelocaties

Voor de bloedafnamelocaties in de regio gelden de maatregelen van het betreffende gebouw waarin de afnamelocatie zich bevindt. Wij adviseren u een eigen mondkapje mee te nemen en deze in ieder geval te dragen tijdens de bloedafname.

Overzicht van alle maatregelen

Op de pagina ‘Maatregelen met betrekking tot het coronavirus’ leest u alle actuele maatregelen die op dit moment van toepassing zijn.


Deel deze pagina: